Welkom bij De Verhalenzaak

Uw verhaal
In boekvorm...
...en vastgelegd
...in beeld!

FAQ

Heeft u na het lezen van de website nog vragen? Misschien staan ze hieronder beantwoord. Klik op een vraag om het antwoord te kunnen lezen. Staat uw vraag er niet bij of is een van de antwoorden niet helemaal duidelijk, aarzel niet om contact op te nemen. We zijn u graag van dienst!

Het gesprek vindt plaats bij u thuis en wordt met een voicerecorder opgenomen. Zo is er tijdens het interview alle tijd en aandacht voor u en uw verhaal. En belangrijk: zo kunnen we uw bewoordingen verwerken in het verhaal. Dit is essentieel om uw beleving over te brengen op papier wat het verhaal nog persoonlijker maakt.

Jazeker. U krijgt per keer de uitgewerkte teksten ter inzage en correctie. Dit is tevens een mooie voorbereiding op het volgende interview. Ook zult u merken dat het tussentijds doorlezen vergeten herinneringen naar boven brengt.

Daar wordt allereerst discreet en voorzichtig mee omgegaan. Het wordt zo snel mogelijk gescand en digitaal opgeslagen, zodat u het beeldmateriaal weer snel en ongeschonden terug heeft en wij er mee aan de slag kunnen.

Jazeker, als dat nodig is of gewenst. Bijvoorbeeld voor de vergelijking tussen toen & nu: een actuele foto van het pand nu, de familiesamenstelling of het personeel. Meer over Paul's werk en de mogelijkheden vindt u terug op zijn website.

Dat verschilt per project. Uiteraard bespreken we een deadline met u die u past en realiseerbaar is voor ons. Gezamelijk nemen we voldoende tijd, het is tenslotte een kostbaar document.

De oplage wordt in overleg afgestemd op uw wensen. In de offerte nemen we de drukkosten, de eerste oplage en alle andere zaken op die hier mee te maken hebben.

Jazeker, u heeft inzage tijdens het maakproces, u bent daar zelfs direct bij betrokken. Pas na uw akkoord op de drukproef wat betreft teksten, afbeeldingen, materiaalkeuze en layout gaan we drukken.

Dit kan verschillende dingen inhouden: een website, een tijdlijn op uw website, Facebook- of LinkedInpagina, een E-book oftewel een online versie die relaties kunnen bekijken of downloaden.

Ook dat gedeelte kunt met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben alle kennis in huis om uw website aan te passen.

Uiteraard. Wanneer deze wens bestaat houden we daar al rekening mee gedurende het maken van het boek wat betreft layout en oplage, kosten en inhoud. Het uitbrengen kunnen we voor u uit handen nemen: on demand, met of zonder ISBN-nummer. Bij bestellen is dan slechts een telefoontje of berichtje naar ons genoeg.

Elk bedrijf, elk boek, elk project, elke wens van de klant is uniek. Niet alleen qua inhoud maar ook samenstelling van de mogelijkheden. We willen elke keer opnieuw een scherpe prijs-kwaliteit leveren. Vandaar een unieke offerte, voor een uniek project!

Maar natuurlijk! Ook in het geval van een jubileum, een afscheid van een van uw medewerkers of voor het vervaardigen van een origineel relatiegeschenk kunt u bij ons terecht. Informeer naar de mogelijkheden.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten?

Harald en Paul komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Top