Welkom bij De Verhalenzaak

Uw verhaal
In boekvorm...
...en vastgelegd
...in beeld!

De makers

De Verhalenzaak is ontstaan door een unieke samenwerking tussen enkele specialisten. Ze stellen zich graag aan u voor:

Harald

Harald van Gils

Tekstschrijver en auteur van de Kloostergids

Na mijn studie psychologie ben ik in 2005 aan de slag gegaan als tekstschrijver, met name voor opleidingsinstituten. In die periode heb ik ook een reisgids over abdijen en kloosters uitgebracht. Ik vind het leuk om het persoonlijke verhaal achter mensen, instituten en bedrijven te horen. Welke dromen en drijfveren zitten erachter? Mijn kracht is dat ik me goed kan inleven in uw wensen en tijdens de interviews op een natuurlijke manier de verhalen uit het verleden boven water krijg. Vervolgens weet ik dat in een mooi lopend verhaal in boekvorm op papier te zetten: van verzoek tot verhaal.

Paul

Paul van Baardwijk

Bedenker en oprichter van De Verhalenzaak en eigenaar van Studio Retouched

Mijn bedrijf Studio Retouched is gespecialiseerd in fotobewerking en fotografie voor bedrijven, de rijksoverheid en particulieren. Mijn taak is het dan ook om het al beschikbare beeldmateriaal optimaal geschikt te maken voor reproductie en eventueel te restaureren. Worden er nieuwe foto's gemaakt, dan ben ik daarvoor verantwoordelijk.

Maar de belangrijkste maker bent u zelf, samen met uw familie, vrienden en wellicht uw vaste klanten en relaties. Zonder ieders verhalen, herinneringen en de foto's van weleer is het onmogelijk een mooi boek te maken. Het is een bijzonder project om met meerderen aan te werken; u herontdekt als het ware het verhaal achter het familiebedrijf en u versterkt de onderlinge band. Het resultaat is uw eigen geschiedenisboek.

In de praktijk

Het realiseren van zo'n boek is een hele klus. Hoe komt zoiets tot stand?

Top